Certificirani lak za nokte Karma Halal - uistinu je prozračan, neumoljiva i vegana Кислородопроницаемая emajl za nokte Wudu Friendly (AZIZA)

Certificirani lak za nokte Karma Halal - uistinu je prozračan, neumoljiva i vegana Кислородопроницаемая emajl za nokte Wudu Friendly

Proizvod je dostupan
HRK 41.97
Dostupnost:

❤ Prozračni lak za nokte – Karma Organic Halal Lak za nokte prozračna i ima mali trik koji ga stavlja daleko iznad tradicionalnog laka. ❤ Водопроницаемый lak za nokte – naš проницаемый neumoljiva i vegana lak je dizajniran kako bi se molekule vode i njihov dobar prijatelj kisika проскальзывали kroz lak i spustili na ногтю. ❤ Emajl za nokte za sve – naš je lak na 100% sigurna i prikladna za svakoga, uključujući i trudnice, djecu svih uzrasta.To daje slobodu uživati u zdravim noktima ženama diljem svijeta. ❤ Certified халяльный lak za nokte – Karma Nail polish certifikat halal i obavezan predmet za muslimanske žene i muškarce koji žele imati lijepe nokte za vrijeme izvođenja vudu. ❤ Podrška ekološke vrijednosti – mi koristimo staklene boce i tinte na bazi soje.U našim proizvodima se ne koriste plastiku.Zemlja je zelena, neka tako i biti.Karma Organic Nudi proizvode za nail art i čini odličan poklon za rođendan, božić dar ili rođendan.POŽURITE I KUPITE naše proizvode i usluge najviše kvalitete, prije nego što će otići iz skladišta.Zahvaljujući fosilnim лаку za nokte Halal Karma, koji može pomoći nekim ljudima da pronađu ravnotežu između ljepote i vjere.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji