YouU 1 kom. akril Rezač i 10 kom. set noževa s mini-mjenjač,višenamjenski Rezač s reznim nožem/1 kom. sklopivi nož(srebro)

YouU 1 kom. akril Rezač i 10 kom. set noževa s mini-mjenjač,višenamjenski Rezač s reznim nožem/1 kom. sklopivi nož(srebro)

Proizvod je dostupan
HRK 29.67
Dostupnost:

✓Da ste dobili : 1 kom. akril rezač i 10 kom. oštrica noža _BOS_/1 kom. sklopivi nož. ✓Dobar materijal : visokokvalitetni ABS materijal i ergonomski dizajn pružaju odličan komfor i zahvat kako bi se spriječilo klizanje. ✓Primjena : Akril rezač list pleksiglasa,Твердосплавная ručka-književnik-savršen alat za stvaranje oštrih precizne linije na tvrdokorna materijalima kao što su čelik, nehrđajući čelik,keramika i staklo. ✓Rezač za listova pleksiglasa/pull-nož. ✓Mi brinemo o našim klijentima : Ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom, možete kliknuti na gumb "KONTAKTIRATI prodavatelja" na svom računu, da nam pisati na e-mail.rado ćemo vam pomoći i odgovoriti što je prije moguće.Da bi se omogućilo da imaju sretan shopping iskustvo,napravili smo i da će učiniti sljedeće : 1.Proizvodi koje prodajemo, sve u novom stanju i završili tvrdi pregled. 2.Obratite pozornost na svaki detalj proizvoda, da bi vam dati najbolje iskustvo nosi.Tehnički podaci : - Naziv proizvoda : Nož od pleksiglasa/karbida volframa Pisar - Boja : žuta/srebrna - Dužina akril rezač : 16 cm-Dužina noža : 13 cm Upućivanje uključuje : 1 kom. Rezač od pleksiglasa 10 kom. oštrica noža, 1 kom. Univerzalni nož služba za korisnike : Ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom, možete kliknuti gumb "OBRATITE se dobavljaču" na svom računu, da nam pisati na e-mail.rado ćemo vam pomoći i odgovoriti što je prije moguće.Akril rezač , molimo vas,budite oprezni kada ga koristite, molim vas, zatvorite ga i stavite u torbu, kada on će ostati neiskorišten, molim vas, držite se podalje od djece.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji