Nikgic Blau Kosa Luk Šifon Gumice Za Kosu, Gumice Za Kosu Šifon Gumice Za Kosu Poni Rep Držač Бобблы Soft Elegantan Luk Gumice za Kosu za Žene Gumice Za Kosu

Nikgic Blau Kosa Luk Šifon Gumice Za Kosu, Gumice Za Kosu Šifon Gumice Za Kosu Poni Rep Držač Бобблы Soft Elegantan Luk Gumice za

Proizvod je dostupan
HRK 10.86
Dostupnost:

Različiti stilovi : Proizvodi imaju različite boje, svaka sa svojim posebnim stilom.Lijepo : Svaka оголовье ima čvrste gumene trake i dobru elastičnost.Možete napraviti svoju frizuru i ponoviti dizajn.Kvalitetne materijale Te trake za kosu su izrađene od elastičnih baršuna trake za dobru elastičnost i prozračnost.Poklon : Jednostavan i elegantan dizajn čini ga pogodnim poklon za sve dame i prijatelja.Možete ga pohraniti dnevno, da bi te zavoje organizirani i u dobrim uvjetima ponovne upotrebe.Održavanje : Sve naše proizvode zajamčena 100% удовлетворенностью.Osim toga, jamčimo da će odgovoriti na svaki vaš upit u roku od 24 sata.specifikacija : Broj : 1 veličina : 9 cm Materijal : baršun platno Karakteristike : 1. Ove trake za kosu izrađeni su od visoko kvalitetnih атласных materijala koji je mekan i gladak na dodir, periva i lako se suši.Oni su dobro popraviti kosu, bez da ih i jednostavan za korištenje. 2. Možete napraviti DIY na mnogo načina, to je lijep poklon za žene ili djevojčice. 3. Naš pribor za kosu može se koristiti više puta i koristiti za stranke, rituala i svakodnevnu upotrebu, da bi ste je izgledao više šarmantno.Moderan tip dizajn : elastična traka za kosu.Tip profila : Fiksni.Model : Pribor za kosu.Proces je : ženske, pribor za kosu.Naziv proizvoda : Elastična traka za kosu.Boja : kao što je prikazano na slici Mjere opreza : Pri ručnom mjerenju moguće su male pogreške u распущенных kosi, pogledajte Konačni proizvod.Molimo vas da potvrdite veličina prije kupnje.Skidajte na posebno mjesto, kako bi se slika malo хроматичным.

U svojstva

Quantity:
1
size:9cm :
Material:
Velvet cloth
Features:
1. These hair bands are made of high-quality satin materials, which are soft and smooth to touch, washable and easy to dry. They can fix hair well without damaging the hair and are easy to use. :
2. You can make DIY in many ways, this is a beautiful gift for ladies or girls. :
3. Our hair accessories can be used repeatedly and can be used for parties, rituals and daily use to make you look more charming. :
Modern design :
Type:
elastic hair band.
Mode type:
Fixed.
Model:
Hair accessories.
Process:
ladies hair accessories.
Product Name:
Elastic Hair Band.
Color:
as shown
Precautions:
For manual measurement, small errors may occur in loose hair, see the final product. :
Please confirm the size before buying. :
Shoot in a special location to make the image slightly chromatic. :

Proizvodi u kategoriji