NexiGo Wireless Controller for Switch/Switch Lite/OLED, Bluetooth Moduli za Nintendo Switch sa vibracijama, prometom, turbo i led pozadinskim osvjetljenjem (AstroBear)

NexiGo Wireless Controller for Switch/Switch Lite/OLED, Bluetooth Moduli za Nintendo Switch sa vibracijama, prometom, turbo i led

Proizvod je dostupan
HRK 119.97
Dostupnost:

【Twin motor i шестиосевой žiro】Kontroler Nexi Go Wireless Pro za Nintendo Switch dolazi s dva motora taktilne povratne informacije i шестиосевыми гироскопическими senzorima, da bi vam na najbolji mogući doživljaj igranja. 【RGB Light】Ovaj kontroler je dizajniran sa prstenovima RGB activity svjetla oko joysticka.Kada je bežični kontroler je priključen i uključen, led se aktiviraju i dalje treperi kada koristite joysticka. 【Brzo punjenje 】 Zahvaljujući mogućnosti brzog punjenja ovaj kontroler može biti potpuno napuni za oko dva-tri sata, a baterija je dovoljno za deset sati igranja. 【Bluetooth veza】Lako povezuje prekidač preko Bluetooth veze.Potrebno je samo spojiti ga sa žicom za prvi put i od tada ga možete koristiti bežične mreže. 【Zgodan нескользящий dizajn 】Izrađen od materijala ABS sa komfornim tekstura i нескользящими ručke, ergonomski dizajn će vam pomoći smanjiti stres i umor u rukama.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji