OURYOYO Travel Mirror Touch Screen Lighted Šminka Mirror with 25 Dimmable LED Brightness 3 Modes Portable Ultra Thin Compact Vanity Mirror for Girl Women (White)

OURYOYO Travel Mirror Touch Screen Lighted Šminka Mirror with 25 Dimmable LED Brightness 3 Modes Portable Ultra Thin Compact Vanity

Proizvod je dostupan
HRK 59.97
Dostupnost:

✔【3 režima boje osvjetljenja】Led ogledala za šminkanje s podesivim osvjetljenja : bijela - toplo - priroda susret različitih slučajeva šminkanje.Ima 25шт energetski efikasne led žarulje.Blag i svjetlost vam pruža svijetao i jasan odraz, koji neće oštetiti vaše oči i neće uzrokovati odraza. ✔【Kvalitetan materijal】Led ogledala za šminkanje izrađen je od visokokvalitetnog ABS materijala i посеребренного staklo objektiva visoke razlučivosti, stručne i otporna na ogrebotine. ✔【Duge radne sate】Перезаряжаемое led ogledala sa osvjetljenjem, ugrađena litij baterija od 1200 mah, do 5 sati radnog vremena za led ogledala za šminkanje i pri maksimalnoj osvijetljenosti.Punjenje Micro-USB kabel u paketu.Možete ga koristiti ne samo kao ogledalo, ali i kao noćno svjetlo. ✔【Zaslon osjetljiv na dodir prekidač】Inteligentni dodirni zaslon na prednjoj strani освещенного ogledala za šminkanje-to nije samo gumb za napajanje, ali i prilagođavanje svjetline. ✔【Detachagble Design】Kompaktan prijenosni ogledalo za šminkanje znači da ga možete ponijeti bilo gdje.Osvijetljena ogledala za šminkanje zakretanjem za 90 stupnjeva stoji na vašoj radnoj površini i može lako biti prilagođen samostalno i postavljena pod udoban kut gledanja za šminkanje.U udubinu razloga također je kozmetika i sl. Ne brinite, bez obzira u kojem mjestu ili sceni, naše ogledalo za šminkanje može vam pružiti odličan odraz i jasnoću, omogućujući vam da lako riješiti probleme.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji