Mekana Lopta Za vježbanje, Anti-Eksplozija Joga Loptu Stolica Podržava 2200lbs, Stabilnost Švicarski Loptu w/ Pumpa za Trudnoće, Poroda, Excersize, Treninga, Fitness, Ravnotežu, Teretana, fizikalna terapija, Abs (Ured, Kuća i škola)

Mekana Lopta Za vježbanje, Anti-Eksplozija Joga Loptu Stolica Podržava 2200lbs, Stabilnost Švicarski Loptu w/ Pumpa za Trudnoće,

Proizvod je dostupan
HRK 44.97
Dostupnost:

[UNTI-Burst] Loptu za vježbanje Gooniy je izrađen od interne strukture dvostruku zaštitu mesh + saće, koja može podržati mekan i udoban iskustvo, сопротивляясь do 2200 funti.Čak i ako ga probušite, on polako će se ispuhati.Na taj način možete provesti najviše iscrpilo, ne brinući o obavljenim i deformacije. [UNTI-SLIP] Površina lopte za joge pokriven anti-glazura i 22 противоскользящими linije, nesmetan, ali нескользящими, pomažu ostati stabilna i lako menjaju položaj.Bilo kod kuće, u teretani ili na otvorenom, visokokvalitetna противоскользящая funkcija-to je vaša garancija za sigurnost. [BLAGA I UGODNA ZA KOŽU] Goonidy swiss ball je vrlo blaga, donosi vam jedinstveni doživljaj ugode i opuštanja.Sigurno certifikat SGS, bez mirisa i nevino, neškodljiv za kožu, može se koristiti djecom i trudnicama. [Višestruko korištenje] Odličan loptu stabilnosti za fitness, yoga, pilates, fizikalnu terapiju, cijelog tijela HIIT kardio trening.Da li vježbe za trudnice ili успокаивайте bol tijekom trudnoće kao родильного loptu.Može vam poboljšati vaše držanje i snagu jezgre, ublažavanje bolova u leđima i kao uredski stezanje stolice.Fleksibilna sjedala za klase kao sjedilački loptu za djecu. [JEDNOSTAVNOST u KORIŠTENJU] Dolazi s brzim napuhavanje pedala pumpom, 2 s prometnim gužvama i skidač pluta, lako надуваемым i сдуваемым.I lako se čisti mekom, vlažnom krpom.Dostupan je u 5 veličina, 45cm 55см 65cm 75cm 85cm š u susret vašim posebnim potrebama. ( Molim vas, držite loptu daleko od drveta, drvenog namještaja ili obojene zidove, jer drvo ili slikarstvo недружелюбны na loptu za vježbanje.).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji