Консервооткрыватель usta, Зубоврачебный Ретрактор obraze usne siguran plastični Eco содружественный za bolnice za dom za зубоврачебной klinike(l)

Консервооткрыватель usta, Зубоврачебный Ретрактор obraze usne siguran plastični Eco содружественный za bolnice za dom za зубоврачебной

Proizvod je dostupan
HRK 216.60
Dostupnost:

[Udobno promatrati oralna] Pruža praktičnost vašeg praćenje oralne higijene i čini liječenje zuba više zgodan. [Široku primjenu] Ovaj зубоврачебный ретрактор obraze usne široko koristiti u puno situacija, kao зубоврачебные klinika, doma, i dobar зубоврачебный pomoćnik u životu. [Siguran materijal] Ovaj otvarač za usta je izrađen od visoko-kvalitetne plastike materijala, izdržljiv i bezopasne, siguran za korištenje. [Miran i višekratnu] Otvarač za usta siguran i ekološki čistog, može se ponovno koristiti i može se koristiti za dugo vremena. [Lagan i prenosiv] Ovaj зубоврачебный ретрактор obraze usne легковесен, odgovarajuće veličine, jednostavan za nošenje, možete očistiti na visokom pritisku i visokoj temperaturi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji