VOYEE PC Kontroler, Žični kontroler Kompatibilan sa Microsoft Xbox 360 & Slim/PC Windows 10/8/7, podizanjem joystick, Dual shock | Enhanced (bijela)

VOYEE PC Kontroler, Žični kontroler Kompatibilan sa Microsoft Xbox 360 & Slim/PC Windows 10/8/7, podizanjem joystick, Dual shock

Proizvod je dostupan
HRK 53.70
Dostupnost:

【Široka kompatibilnost】VOYEE žični 360 kontroler je kompatibilan sa Microsoft Xbox 360 Slim konzola/ PC (Windows 10 / 8.1 / 8/7).Samo plug and play, a ne za igre FPS. 【Vrhunski gaming kontroler】Ažurirani upravljački modul PC 360 s novim lijeve i desne триггерными gumbima i osjetljiviji joysticka i tipaka - brzo odgovoriti na naredbe igrača, bez odlaganja. 【Strašan doživljaj igranja】VOYEE žični kontroler za PC omogućava kontrolu zveckanje i u skladu s igrom automatsku povratnu informaciju vibracije za poboljšanje igre iskustva i odgovarao vašim osobnim željama. 【Ergonomski dizajn】Konture dočepa su dizajnirani na takav način da biste dobili vaše ruke su više udoban za duže zadržavanje, a 7,2-noga kabel omogućuje više. 【Da dobijete】VOYEE žični kontroler 360/PC, 45 dana za povrat novca, 365 dana od defekta kvaliteta i 24 sata prijateljskoj podršci.O tvrtki VOYEE Brand VOYEE je uspješno registriran na platformi u 2017. Mi vjerujemo da je korisničko iskustvo i kvalitetu proizvoda su najvažnije stvari, i uvijek ćemo se držati tog principa.O VOYEE Design Kontroler je Kompatibilan za Xbox 360 i PC - Dizajniran VOYEE. - Jedan od najboljih treće strane kontrolera, vrlo ekonomičan. - žični kontroler dužine 7,2 ft pruža veći prostor za upravljanje.To je dobar izbor, da se na kauču ili ležati na krevetu. - Jednostavno plug and play, lako se instalira i ne zahtijeva bilo koji softver. - Modernizirana navigacijsku tipku pruža više preciznu kontrolu - Ergonomski dizajn osigurava maksimalnu udobnost i beskonačnu igru. - Integrirani priključak za slušalice za žive igre.Što dobivate - VOYEE wired controller - Jamstvo 365 dana - Ljubaznu uslugu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji