Warner 9.5 Ft Pre-Lit Halloween Napuhavanje! Animirani Beetlejuice Sandworm Airblown za ukras za Noć vještica! Brzo самонадувается i lako se podešava! Idealna za ukrašavanje zurke!

Warner 9.5 Ft Pre-Lit Halloween Napuhavanje! Animirani Beetlejuice Sandworm Airblown za ukras za Noć vještica! Brzo самонадувается

Proizvod je dostupan
HRK 164.97
Dostupnost:

Učinite isključivu izjavu s tim zrakom napuhavanje pješčanim crvom iz kultnog klasičnog filma Beetlejuice.Zahvaljujući привлекательному анимированному jezika, ovaj vanjski napuhavanje čini divan divan uz svoj Halloween ukrasima.Postavljanje je vrlo jednostavan.Jednostavno ga priključite, stavite na privatne i gledajte kako se odvija magija.Pokaži ovaj ukras Beetlejuice kao samostalno ili kombinirati ga s drugim održavanje održavanje uređaja za stvaranje korisničke scene.Uključuje sve što je potrebno za jednostavnu instalaciju na otvorenom.Pali pomoću energetski led osvjetljenje Značajke animirani jezik Самонадувается u sekundi za lako postavljanje Uključuje kolja i vezali za vanjsku montažu Otpuhan za jednostavnu pohranu za unutarnju ili vanjsku uporabu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji