2 Kompleta Akril Držač Za Nokte Praksa Prikaz Štand sa 102 kom. Bijelo Ljepilo za Višekratnu upotrebu Kit, Kalolary Magnetska Stopice Za Nokte Nositelji Trening DIY Prikaz Praksa Stoji(crna i bijela)

2 Kompleta Akril Držač Za Nokte Praksa Prikaz Štand sa 102 kom. Bijelo Ljepilo za Višekratnu upotrebu Kit, Kalolary Magnetska Stopice

Proizvod je dostupan
HRK 29.97
Dostupnost:

【Nail Practice Stand】On dolazi sa 2 seta, akril na crne i bijele nositelji za nokte i 102 kom bijela višekratnu upotrebu ljepljive kit. 1 komplet podmetače za nokte, uključujući 5 nastavaka za nokte i 1 акриловую osnovu, 102 kom bijela višekratnu upotrebu ljepljive kit dovoljno za vas da se u praksi umjetnost noktiju. 【Siguran i netoksični】Izrađene od neotrovnih materijala, podmetače za nokte snažan i izdržljiv u dugo vremena, montažna kit ne će ostaviti tragova ili mrlja, možete ih koristiti s povjerenjem. 【Reusable ljepljive kit】Montažna kit je rezati na kvadrate unaprijed, može raditi u dugo vremena i ne isušuje, jednostavan za korištenje i uklanjanju, održava površinu čistom i uredna, ne oštećuje ljepljive površine, a ponovno замешивание čini ljepljive kit učinkovitiji. 【Magnetski dizajn】Svako malo sjedalo i osnova opremljeni metalnim magnetski površinama, magnet na dnu izdržljiv, može lako apsorbirati željezne detalj na vrhu akril razlog je jednostavan za korištenje i čvrsto drži, povoljno birati i postavljati, kao i više pažljivo čuvati. 【Višenamjenski】Stalak za nokte pogodan je za svakodnevnu dizajn noktiju i ponovno prakse u pedikerski salon, školi nokta umjetnosti, kućnu upotrebu i tako dalje, idealan za početnike, amatere i салонных umjetnika, lako je pogodna za vaše kozmetičke torbice, odgovarajuće veličine za putovanja i uzimanja sa sobom.Kalolary Black & White Akril Nail Display Stand & 102 Komada Reusable kit Višenamjenski držači za nokte mogu se primijeniti, ne samo kao praktične tribinama, ali i za prikaz umjetnosti noktiju. umjetničke galerije, ukras za stranke i još mnogo toga.Posebne darove : Skup stalci za nokte-odličan poklon za rođendan, Valentinovo, godišnjicu svojim prijateljima, prijatelja i obitelji.Specifikacija : Tip : nokte Prikaz Praksa Štand Materijal : akril Boja : crna i bijela Boja kit : bijela.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji