KELERU Tuš Organizator Za Pohranu Grimase Satna kupaonski Pribor Zidne Police Organizator Kuka Držač Metle vješalica za vrata/Na Zidovima Kuhinja alat za pohranu (boja : žuta)

KELERU Tuš Organizator Za Pohranu Grimase Satna kupaonski Pribor Zidne Police Organizator Kuka Držač Metle vješalica za vrata/Na

Proizvod je dostupan
HRK 184.20
Dostupnost:

Može se koristiti za vješanje metle, krpe, četke za čišćenje, suncobrana i drugih predmeta s ručkom.Držite svoju kupaonicu u čistoći i redu, čime se štedi prostor.Lako наклеивается na zid, nije lako отваливаясь.Jednostavna instalacija : Bez bušenja, jednostavno skinite foliju samoljepivi brtvilo i ljepilo za glatku površinu zida, a zatim u roku od nekoliko sekundi.Polica za skladištenje u kupaonici također može biti korišten kao oslonac za biljke na prozoru, savršeno pogodna za prag, koji će osloboditi mjesto za veći broj vaše biljke.Jaka nosivost može zadovoljiti svoje potrebe staviti na policu teške stvari, kao što su šampon i sredstvo za pranje tijela.Stalak za obuću kupaonski Pribor Zidne police Organizator Kuka Držač Metle Vješalica za vrata/Na Zidovima Kuhinja alat za pohranu Opis : 1. Može se koristiti za vješanje metle, krpe, četke za čišćenje, suncobrana i drugih predmeta s ručkom. 2. Održavajte svoju kupaonicu u čistoći i redu, čime se štedi prostor. 3. Lako наклеивается na zid, bez blagog pada. 4. Jednostavna instalacija : Bez bušenja, jednostavno skinite foliju samoljepivi brtvilo i ljepilo za glatku površinu zida, a zatim u roku od nekoliko sekundi. 5. Molimo vas, staviti ga na glatke i suhu površinu.Opcije : Boja : plava, žuta, narančasta, krem boja Materijal : ABS Dimenzije : Isječak : 11,2*4,3 cm Težina : 50 g Vez Križem Paket uključuje : 1 x grimase isječak Napomena : 1. Molim vas, dopustite malu devijaciju za podatke ručno mjerenje i pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja. 2. Dajte mu se opustite u roku od 24 sata, kako bi pružiti bolju adheziju prije upotrebe. 3. Nije pogodan za obojene zidove, tijesto tapete za zidove ili mozaik zidova.Naširoko se koristi, može biti postavljena u kutu kupaonice, kuhinje, wc-a i sl. Pomoći će vam uštedjeti više mjesta i učiniti stambeni okoliš više uredan i jednostavan.

U svojstva

Color:
Blue, Yellow, Orange, Cream Color
Material:
ABS
Size:
Clip
Weight:
50g
Package Includes:
1 x Mop clip
Note:
1. Please allow slight deviation for the manual measurement data and make sure you do not mind before ordering. :
2. Let it rest for 24 hours to ensure better adhesiveness before use. :
3. Not suitable for painted wall, papered wall or mosaic wall. :
Widely used, can be installed in the corner of bathroom, kitchen, toilet etc. Help you save more space and make living environment tidier and easier. :

Proizvodi u kategoriji