Susilica za rublje Za pranje posuđa, Sušilo Za Posuđe Od Nehrđajućeg Čelika 2 Razine S Držačem Sudje, Susilica za rublje Za pranje Posuđa Za Kuhinjski Countertops Sušilica Za kosu (boja : Srebrna-2)

Susilica za rublje Za pranje posuđa, Sušilo Za Posuđe Od Nehrđajućeg Čelika 2 Razine S Držačem Sudje, Susilica za rublje Za pranje

Proizvod je dostupan
HRK 219.03
Dostupnost:

Veliki kapacitet : Proširite ovu malu kosu, to može biti kuhinja police velikog kapaciteta, može zadržati tanjuri, šalice, držači posuđa mogu držati viljuške, noževi i sl. ★SPREMITE VAŠU KUHINJU : Stalak za pranje posuđa pruža više prostora, bez trošenja više prostora na radnoj površini, što ga čini vrlo zgodan.Može zadovoljiti potrebe bilo koji kuhinjski pribor.To bi bio odličan kuhinja organizator. ★Premium materijal od nehrđajućeg čelika : Ova sušilica za posuđe napravljeno od hrane nehrđajućeg čelika, trajan i otporan na koroziju. ★Razvijen u 2 sloja za jasnu organizacije.Uštedite mjesto kako bi vaš prostor više uredan. ★Easy care - operite blagim sapunom i vodom; Ne stavljajte u perilicu suđa.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji