Zhuan jednobojnu Masažu Kreveta Suknja Jastučnicu,Stol za Masažu Suknja Spa Veo Masaže Prekrivač Pamuk s Otvorom za odmor lica-bijela 60x180cm(24x71inch)

Zhuan jednobojnu Masažu Kreveta Suknja Jastučnicu,Stol za Masažu Suknja Spa Veo Masaže Prekrivač Pamuk s Otvorom za odmor lica-bijela

Proizvod je dostupan
HRK 214.20
Dostupnost:

Visoka kvaliteta vlakana-100% pamuk, to je izrađen od meke pamučne vlakana, ne blijedi i ne zalazi čak i pri svakodnevnoj uporabi.On mekši od uobičajenih materijala.Kao što je već spomenuto, oprati ga lako.Samo operite i osušite na niskoj ili srednjoj temperaturi. Skup vrtlog osmanlija Sunlight-krevetu s suknju tako dobro, da ga skriva sve svoje stvari pod masažnim stolom, što čini vaš spa-salon je čist i uredan i štedi prostor. ☀Rupu za bijeg osobe-proizvod s otvorom za disanje lica i bočnim džep za mobilni telefon. SET POSTELJINE, Sunlight LUXURY SPA-Lijepe boje i jednostavan dizajn će cijelu situaciju vaše sobe ili spa centru, idealno izdržljiva za komercijalnu upotrebu. _BOS_ Prilagođene veličine-Ako je zadana veličina ne odgovara za svoj masaža površine, molimo vas, odaberite postavku i pošaljite nam detalje.U suprotnom, mi ćemo poslati robu po defaultu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji