NEWTRY 0,01 Digitalne Mini Džep Vage Nakit Grama Vaga je Ravnoteža Od Nehrđajućeg Čelika s LCD zaslonom 6 Jedinica Pakovanja za Vaganje Računajući Nakit Zlato Medicina (MAX 600 g / 0,01 g)

NEWTRY 0,01 Digitalne Mini Džep Vage Nakit Grama Vaga je Ravnoteža Od Nehrđajućeg Čelika s LCD zaslonom 6 Jedinica Pakovanja za Vaganje

Proizvod je dostupan
HRK 255.00
Dostupnost:

[Izbor visoke čvrstoće izvlačenje žice od nehrđajućeg čelika] : Волочение žice od nehrđajućeg čelika stavlja naglasak na saslušanja i tehnologije.To se obično radi sa strojem izvlačenje žice za popravak i vraćanje položaja ogrebotina i zavara proizvoda, i, konačno, do ukupnog umjetničkog efekta izvlačenje žice.Dakle, balans je lijepa izvana.To je dobro djelo. [LCD zaslon] : Ova elektronska vaga ima LCD zaslon visoke razlučivosti veliki ekran, čak i noću možete pročitati broj na njemu vrlo jasno sa svojim zelenim pozadinskim osvjetljenjem, koji vam donosi vizualni užitak. [Mikrofon visoke osjetljivosti i senzor za precizno vaganje] : Ove mini-elektronska vaga koristi mikrofon visoke osjetljivosti senzora, koji može da se osjećaju manje promjene težine i precizno vagati. [Dva načina punjenja ugrađene punjive baterije dulje vrijeme usluge] : možete odabrati baterija za pohranu ili USB punjenje, što je vrlo povoljno. [Intelektualni računajući] : Ova e-vaga može automatski izračunati broj proizvoda u skladu s njihovim jedinstvenim težine ili broj telefona.Tehnički parametri Naziv proizvoda : MINI-vaga nakit Vrijednost indeksiranje : 0,01 g Maksimalni vaganje : 600 g Vaga za poklon : da Težina : 88,4 g Veličina : 120*67*17.5 mm(4.72*1.42*0.69") Jedinica : g/oz/ozt/dwt/ct/gn Zaslon : LCD zelena opcije prikaza backlight : težiti, pretpostaviti шелушить i обнулять Priroda proizvoda Ovaj mini-e-маштаб široko korišten.Možete ga koristiti za vaganje različitih ljekovitih materijala, začinima kao što su đumbir, nakit od plemenitih metala i tako dalje.Upute funkcije brojanja 1. Uključite vagu, kao što je navedeno gore; 2. Kliknite na Kom u dugo vremena, dok se lijevi kut Kom ne počne treptati, pokazujući broj 15 uzoraka. 3. Broj uzoraka koji se mogu podesiti po отжимать tipku blok za dugo vremena, i vrijednosti 25,50,75,100. 4. Stavite je broj uzoraka koji su jednom bili podesiti (ako je prikazano 25 smješteni 25 uzoraka) i potvrdite ga PC. 5. Možete staviti bilo koji element na njemu za provjere na odgovarajuću vrijednost.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji