Keramičke Banke za Začina Posude Keramika Cruet Skup krupan Kvadratni Oblik Žlica i Bambusove Kape za domaće Kuhinje (odijelo 1)

Keramičke Banke za Začina Posude Keramika Cruet Skup krupan Kvadratni Oblik Žlica i Bambusove Kape za domaće Kuhinje (odijelo 1)

Proizvod je dostupan
HRK 26.97
Dostupnost:

[Sigurnost] : Naša pažljivo odabran visokokvalitetna i sigurna keramika ne emitira štetne tvari izgaranja na visokim temperaturama, tako da nema potrebe brinuti o kontaktu banke sa začinima s hranom. [Fin izgled] : Ovaj lonac za začin se sastoji od keramike, bambusa, žlice i bambusa, poklopaca.Tajanstveni zelena keramika i klasični bambus imaju nježan izgled, što je kuhinja više elegantan. [Гуманизированный dizajn] : Svaka сахарница ima žlicu i poklopac.Udaljenost između njih je vrlo malo, tako da se može ne samo spriječiti curenje, ali i spriječiti prodiranje prašine ili zraka unutra. [Multi-purpose] : Banke za začina s poklopcem pogodna za pohranu različitih začina i začina.To je idealan poklon za zagrijavanje ili Dan zahvalnosti za vas ili vašeg dragog supruga, obitelj, prijatelji, suradnici, kolege. [Jamstvo usluga] : Paket će biti poslan nakon stroge ambalaže, kako biste izbjegli oštećenja tijekom transporta; ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Izvrsni porculan začin daje ljudima elegantan osjećaj koji vam donosi ne samo praktičnost, ali i neobičnu radost života.Preporučljivo je odabrati set od tri dijela za pohranu škrob, soli, šećera, čaja, kave i sl. Zasebno, i to je više ekonomično Boja : zelena Kapacitet : 300 ml Materijal : keramika+bambus napomene : Light snimanje i drugačiji prikaz mogu uzrokovati boja elementa slika mora se malo razlikovati od stvarnog proizvoda.Dopuštena pogreška mjerenja iznosi +/- 1-3 vidi

U svojstva

Proizvodi u kategoriji