ARI MES Car u obliku srca Plate and Spoon & Fork Set Divided Plate BPA Free Eco-Friendly Food Level Dinnerware Toddler Child Children Kids Snack Obrok Plate Feeding Picky Eater Boys (AUTO TANJUR + ŽLICA I VILICA)

ARI MES Car u obliku srca Plate and Spoon & Fork Set Divided Plate BPA Free Eco-Friendly Food Level Dinnerware Toddler Child Children

Proizvod je dostupan
HRK 47.85
Dostupnost:

????CAR DIVIDED MEAL PLATE & SPOON AND FORK SET : za razliku od većine odvojeni dječji ploče koje možete pronaći ovdje skrećemo na jedan tanjur i skup žlice i vilice (tanjur : 28.3 x 20 x 3.5 cm). ????SHATTER-RESISTANT & FOOD-GRADE : Budite sigurni, znajući da vaša djeca podijelili ploče su izrađene od 100% melamin, koji je hrana, ne sadrže BPA, ekološki, ne-toksičan i organski spoj.On je također otporan na oštećenja. ????LAKO se ČISTI : kada vaše dijete završi postoji, stavite split tanjur dijete, žlica i vilica u stroju za pranje posuđa.Međutim, mi ne preporučujemo da koristite mikrovalnu pećnicu i peći. ????LAGAN I jednostavan za korištenje : Preporučuje se za djecu u dobi od 6 mjeseci i stariji, naše меламиновые dječji pretince lagana i pogodna je za većinu polica za стульчиков za hranjenje. ????PAMETAN IZBOR za POKLON : da li ste u potrazi za rođendanski poklon za malu djecu ili su u potrazi za вдумчивую ideju za poklon za roditelje i djecu, te odvojeni tanjur u obliku automobila i žlicom/vilicom su lijepo i praktično rješenje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji