CLOZZERS Velika torba za pohranu pod krevet, Folding organizator za pohranu s pojačanim ručke, transparentni prozor i izdržljiv zatvarač. Za deke, posteljine i odjeće (2 PC)- Animal print, siva

CLOZZERS Velika torba za pohranu pod krevet, Folding organizator za pohranu s pojačanim ručke, transparentni prozor i izdržljiv zatvarač.

Proizvod je dostupan
HRK 44.91
Dostupnost:

Premium kvaliteta : Ovi organizatori ispod kreveta izrađen od visoko-kvalitetne prozračni materijal, bez mirisa i štite svoje stvari od prašine i vlage.Veliki kapacitet – svaka torba ima dimenzije 42" x 18" x 6".Dovoljno je prostrana za smještaj deke, popluni, jastuci, pliš igračke, odjeću itd. Сверхпрочная munja : Dvosmjerni zatvarač omogućava lako klize po kopča kada je u uporabi, a prozirno vinilni podovi okvir omogućuje jednostavno pregledavanje ono što je pohranjena u.Ojačane ručke : Ojačane ručke omogućuju pričvršćivanje nosivi, a mekana, ali čvrsta tkanina omogućuje im se oblik, kada se oni ne koriste kako uštedjeti prostor.Poraz nered!Organizirajte ormare jednostavan i pristupačan način.Skladištenje vaših stvari čistim i dostupnost, što znači da nikada više ne će biti nešto tražiti!

U svojstva

Proizvodi u kategoriji