UXZDX šest slojeva od krpica Deka navlaka Pamučna Krpica jedan je čovjek Blizanac Kosa Deka Dijete Ljeto Bebe Bebe nap nap deka (Boja : C, veličina : 200240cm)

UXZDX šest slojeva od krpica Deka navlaka Pamučna Krpica jedan je čovjek Blizanac Kosa Deka Dijete Ljeto Bebe Bebe nap nap deka (Boja

Proizvod je dostupan
HRK 1278.30
Dostupnost:

1.It ima svojstva protiv bora, blijedi, пиллинга i pogodna je za sva godišnja doba. 2.Poboljšava učvršćivanje dlačica.Čak i nakon dugog razdoblja pranje deka zadržava svoj izvorni oblik i ne molts i ne распушается. 3.Mekana i predivna deke pružaju udobnost na vašem odmoru na kauču, a također osiguravaju topao i osjetljivu milovanja na terasi cijelu noć. 4.Prijateljski na koži.Dovoljno svjetla. 5.Lako se čisti, briše se u automobilu, nisu izblijedjeli.Opis продукта1.On ima svojstva protiv bora, blijedi, пиллинга i pogodna je za sva godišnja doba.2.Poboljšava učvršćivanje dlačica.Čak i nakon dugog razdoblja pranje pokrivač mogao zadržati svoj izvorni oblik i neće biti prolijevanja ili распушаться.3.Mekana i predivna deke pružaju udobnost na vašem odmoru na kauču, a također osiguravaju topao i osjetljivu milovanja na terasi cijelu noć.4.Prijateljski na koži.5.Lako se čisti, briše se u automobilu, nisu izblijedjeli.Product attribute Material : Cotton cotton Season : Autumn and Winter Warm reminder1. Molimo, zapamtite da je zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline / kontrasta monitora i sl. Će neke manje razlike u boji fotografija i samih predmeta.Pri mjerenju ručno moguća su odstupanja na 1-2 vidi 2. Molimo vas, ostavite nam poruku, i ako imate bilo kakvih pitanja.Mi ćemo odgovoriti i ponuditi vam našu najbolju uslugu.Paket uključuje : 1 x deka osigurat će vam lako i meko toplo.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji