ERZA SCARLET Skup za Vez Križem za Odrasle Početnike Ovjerene Setovi za Vezenje s Uzorkom za Djecu Obrt Obruče za Vezenje Konac Konac Igle (Sretan Svaki Dan)

ERZA SCARLET Skup za Vez Križem za Odrasle Početnike Ovjerene Setovi za Vezenje s Uzorkom za Djecu Obrt Obruče za Vezenje Konac Konac

Proizvod je dostupan
HRK 20.97
Dostupnost:

[Kompletan asortiman set za vez] paket uključuje sve za počevši potrebe, uključujući i 1 x set igle za vezenje, 2 x igle za vezenje i konac u boji, 1 x platno za vezenje s uzorkom, 1 x plastični obruč za vez, 1 x uputstvo na engleskom jeziku. [Jednostavno za početnike] kompletan asortiman set za vez križić dizajniran s tiskanim uzorkom,što je projekt vrlo lako za početnike. [Tinta topiva] Na tkivo obojeni dio, koji će imati veliku pomoć стартеру.A uzorak može se isprati nakon što ste završili. [Detaljne upute za udžbenike] skup za vez križić s tiskanim uzorkom, kao i detaljne upute za vez. [Darovni] skup križićima-idealan poklon za prijatelje, obitelj, djecu.Pripremljen vez na svojim rukama svojim rukama i svojom djecom-to je zaista značajan i poseban poklon, možete ga обрамить обручами i koristiti kao ukras. [Kompletan asortiman set za vez] paket uključuje sve za počevši potrebe, uključujući i 1 x set igle za vezenje, 2 x igle za vezenje i konac u boji, 1 x platno za vezenje s uzorkom, 1 x plastični obruč za vez, 1 x uputstvo na engleskom jeziku. [Jednostavno za početnike] kompletan asortiman set za vez križić dizajniran s tiskanim uzorkom,što je projekt vrlo lako za početnike. [Detaljne upute za udžbenike] skup za vez križić s tiskanim uzorkom, kao i detaljne upute za vez. [Tinta topiva] Na tkivo obojeni dio, koji će imati veliku pomoć стартеру.A uzorak može se isprati nakon što ste završili. [Darovni] skup križićima-idealan poklon za prijatelje, obitelj, djecu.Pripremljen vez na svojim rukama svojim rukama i svojom djecom-to je zaista značajan i poseban poklon, možete ga обрамить обручами i koristiti kao ukras.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji