Torbica za kontaktne leće CARUNCOO Novčanik Shape,Kompaktna Torbica za očni kontakt za putovanja,Prijenosni Kontakt Kutija s ogledalom,slatka,šarene, pogotovo(pink)

Torbica za kontaktne leće CARUNCOO Novčanik Shape,Kompaktna Torbica za očni kontakt za putovanja,Prijenosni Kontakt Kutija s ogledalom,slatka,šarene,

Proizvod je dostupan
HRK 20.97
Dostupnost:

1.【DIMENZIJE PROIZVODA : 】Dimenzije proizvoda : 1.5 cm Tall,8cm Wx8cm L; lb 0.13. 2.【DIZAJN u OBLIKU NOVČANIKA : 】Jedinstveni dizajn obrasca novčanik čini vas pitam. 3.【OGLEDALO lb 0.13.Popis proizvoda : Out box x 1pc Inner box ×1set Isječci and suction sticks ×1set Mirror ×1pc Instructions za korištenje : 1. Molimo vas da se isprati i unutrašnju kutiju čistom vodom prije i nakon korištenja, a ne kuhati ga toplom vodom. 2. Nakon što je unutrašnja kutija puna sloj консервирующего otopine, postavite čistu leću (obratite pozornost da objektiv spremljena u kutiju, a ne preko ruba unutarnje kutije). 3. Otopina za njegu ne može oprati deterdžentom ili sapunom.Ovaj proizvod je kompatibilan sa svim markama proizvoda za njegu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji