Silikon Kontroler Grip Cover za Oculus Quest 2 s Prednje Poklopcem Combo, Pribor Za slušalice VR Sweatproof Anti Collision (crna)

Silikon Kontroler Grip Cover za Oculus Quest 2 s Prednje Poklopcem Combo, Pribor Za slušalice VR Sweatproof Anti Collision (crna)

Proizvod je dostupan
HRK 89.97
Dostupnost:

????Kompatibilnost s Oculus Quest 2 - naš VR-torbica je izrađena od visoko kvalitetne silikonske gume koja štiti vaše slušalice i kontroler od uništenja tijekom korištenja. ????Enhance view - Dobra zamjena poklopca za oči omogućuje vam uživanje u dobrom terenu gledišta, anti-pot sprečava propuštanje svjetlosti Prati silikonska kapa VR Interfacial. ????Zaštitite svoj kontroler - Velika kapa kontroler omogućuje vam uživanje u zabavnim igrama.Kada vas baciti nešto ili машете rukom u igri, ne morate brinuti o tome da bacaju kontroler, tako da možete dobiti više uzbudljivo iskustvo VR. ????Premium materijal je izrađen od visoko-kvalitetne ekološki čistog silikona, pa je on siguran i гигиеничен, čisti povoljno dodir, i bez iritacije kože. ????Jednostavna instalacija - instaliranje olovke potrebno za otvaranje pretinca za baterije i izvadite originalni ručni užeta.Oni su dobro označeni su s desne i lijeve strane, samo obratite pozornost i provjerite rukama, prije nego što ponovno zatvoriti pretinca za baterije.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji