99% Prirodni i organski tonirana krema Svijetlo-srednje nijanse sa SPF. Najbolji BB i CC krema za normalnu i suhu kožu. Premaz za tamne krugove i mrlje, smanjenje veličine pora i smanjenje akni.

99% Prirodni i organski tonirana krema Svijetlo-srednje nijanse sa SPF. Najbolji BB i CC krema za normalnu i suhu kožu. Premaz za

Proizvod je dostupan
HRK 48.00
Dostupnost:

ZBOGOM, VELIKE PORE kože I NEUJEDNAČEN TON KOŽE - KOD vas je normalna ili suha koža, koja treba u svakodnevnom увлажняющем krem, SPF i laganog podlozi i boji, sakriti manje nedostatke ili neujednačen ton kože?BOK UŽAREN, VLAŽAN I HRANJIV KOŽI - Isprobajte naš hranjiva, lagana hidratantna krema koja ispunjava pore i dodaje savjet za premaz i boju, da stvori prirodnu, svakodnevno sjaj, štiteći SPF 15 i ne sadrži silikon i bojila.ALL IN ONE BB CREAM - ovaj BB tonirana krema увлажнит, zaštititi sa SPF15, a također lagano pokriti i окрасит nesavršenosti i mrlje.To je idealno ako idete van po vrata za obavljanje zadataka i žele jednostavan, vlažni sloj, kako bi se zaštitili, ukrase i sjaj!.BILJE, VITAMINI, ORGANSKE ULJA..ŠTO JOŠ MOŽETE POŽELJETI? - Zasićene steže ekstraktima i vitaminima, ova BB krema će pomoći smanjiti proširene pore, dubinski hrani i poboljšava tonus i teksturu kože, dok je organska ulja daju vašoj koži росистый, zdrav sjaj!. 99% NATURAL & ORGANIC - Naša misija ovdje, u RD Alkemija, leži u stvaranju netoksični terapijski proizvodi, temeljeni na znanosti ethnobotany, fitoterapije i kemije prirodnih proizvoda.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji