Topliji s кукурузным punila i udaljiti perivim torbu. Prirodna toplina terapija za donji dio leđa, vrat, ramena, proširenih vena. (Bloom)

Topliji s кукурузным punila i udaljiti perivim torbu. Prirodna toplina terapija za donji dio leđa, vrat, ramena, proširenih vena.

Proizvod je dostupan
HRK 74.97
Dostupnost:

Brzo zagrijte ovaj toplinske torbu u микроволновке u roku od 2-3 minuta u zavisnosti od snage mikrovalne pećnice .Stavite ga na bilo koje mjesto na tijelu koje boli ili treba topline ili hladno terapije.Idealno za bolove u zglobovima ili topline u hladan dan.Ova torba također možete staviti u zamrzivač za hladno primjene.Idealno za mišićnih bolova, grčeva, glavobolje, artritisa, bolova, sportskih ozljeda, grijući prekrivač preko noći( topline ispod pokrivača traje cijelu noć), grijače za noge, ili dopuštajući djeci priviti na njega, kad su zaspali!Ponovno korištenje, ponovno i ponovno, ovaj je predmet dolazi s poklopcem, koji se može prati!.Vrlo je mekan i udoban materijal.Dobro čuva toplinu i odlično se osjeća na koži. 100% pamuk.Ove pakete možete zamrznuti i koristiti kao paket s ledom za hladnu terapiju.Grube dimenzije 10' x 9' oni se mogu neznatno razlikovati.Ove kukuruzne vrećice izrađene su ručno u SAD-u s trostrukim šavovima za trajnost.Boja : Bloom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji