Sjeverni Ontario, Kanada, Трофейная ribolov, Nemilosrdne pastrva (13x19 cm, Vrhunska puzzle od 500 komada za odrasle i obitelji, Napravljen u SAD-u)

Sjeverni Ontario, Kanada, Трофейная ribolov, Nemilosrdne pastrva (13x19 cm, Vrhunska puzzle od 500 komada za odrasle i obitelji,

Proizvod je dostupan
HRK 104.97
Dostupnost:

Sjeverni Ontario, Kanada, Трофейная ribolov, Nemilosrdne pastrva (13x19 cm, premium 500 kom puzzle za odrasle i obitelji, napravljen u SAD-u).Debeli peglanje-zagonetka klase, kvalitetan digitalni tisak i slike. 100% proizvedeno u Americi.Ova zagonetka od 500 komada od Lantern Press može pohvaliti jasnim detaljima i svijetle originalnim slikama Sjeverni Ontario, Kanada, trofej ribolov, divlje pastrve (13x19 cm, bonus puzzle od 500 komada za odrasle i obitelji, napravljen u SAD-u). -Dimenzije proizvoda 13 x 19 inča. -500 отрезанных komada traka, pogodno za obitelji i za odrasle. -Dizajniran poklopac sa slike slagalice koristiti kao referencu. -Debeli peglanje-puzzle "klasa A". -Kvalitetan digitalni tisak omogućuje boje točnost i trajnost slike. -Ova zagonetka 100% napravljen u Americi.Lantern Press - najbrže rastuća art - tvrtka specijalizirana za vodeće svjetske slikama.Naša zbirka uključuje originalni rad je stvorio vlastitim art-tim, fotografiju, trendovi u uređivanju doma i ureda, винтажное umjetnost i još mnogo toga.Vaša podrška nam omogućuje da i dalje raditi ono što volimo, - stvaranje lijepe umjetnosti.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji