ZHOUJIE Wc Okretni Stalak za prtljagu Podijeljen Pohranu Umivaonik Pukovnije Kupaonica Kutna Organizator Pukovnije Wc šampon make-up storage (Boja : B)

ZHOUJIE Wc Okretni Stalak za prtljagu Podijeljen Pohranu Umivaonik Pukovnije Kupaonica Kutna Organizator Pukovnije Wc šampon make-up

Proizvod je dostupan
HRK 88.53
Dostupnost:

1. Perforacije-free para, koristeći vrhunski materijal ABS, jedinstveni sklopivi dizajn ne zauzima suvišan prostor, jednostavan i lijep, kao i dosljedne kvalitete. 2. Kut se može podesiti maksimalni kut iznosi 210 stupnjeva, koji se mogu prilagoditi prema uglovima različitih kutova. 3. Podijeljena je skladištenje, donja šuplja konstrukcija, brzo izlučivanja vode. 4. Zidni tip se ne trebate boriti, jedan štap i jedan vješalica, i on je jednostavan za instalaciju.Možete ga staviti na zid kupatila, bez oštećenja zida.On je jednostavan za instalaciju.Čak i u vlažnom okruženju on čvrsto drži na zidu i ne može padati.Možete ga koristiti u kupaonici, kuhinji, domu i drugim scenama. 5. Высоковязкую čarobni naljepnicu lako otkinuti nakon lijepljenja.Molimo vas, odredite položaj koji želite zaključati, i koristite ga na glatke i bez prašine površine s opterećenjem od 5 kg.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji